Мила моя, не кажи... ,

Михаил Бессарабин
Мила моя, не кажи,
Що я втратив мою надію,
У відчаю на межі
Про краще життя всім вірю!

Не фаталіст я, повір,
Хочь скрута - давно та всюди,
Я знаю, що прийде мир,
І стануть добрішi люди!

Я вірю, що все пройде -
Сльози та біль з журбою,
Що щастя до всіх прийде,
А також до нас з тобою!