Не я тебе зрадив кра но... ,

Михаил Бессарабин
Не  я тебе зрадив країно,
А тi, хто до влади прийшли
Лежишь ти уся у руїнах
Сини твої спокiй знайшли
Ранiше нiж треба. Могили,
Як сумнi алеї вiйни,
За що твої дiти кров лили
Вiдверто менi поясни?!..

Вкраїно, плекала ти мрiї
Столiття про мир та про волю,
Чому ж тодi вбила надiї
Народу на кращую долю?..
Пробач, Україно, не в силах
Тебе й надалi ненькою завти,
В мені українця ти вбила
Я зраду не вмiю прощати.
                22.05.16