Эзоп. Сул ва гъямпIлинкIул - Лисица и маска

Эльмира Ашурбекова
                ЭЗОП


               СУЛ ВА ГЪЯМПIЛИНКIУЛ
      
    Ругдин шей`эр апIру касдин устаханайиъ убчIвну, саб сулу душваъ айиб вари ахтармиш апIуру.  Мидиз сягьнайиин улубкIру гъямпIликIул бихъуру. Диди думу за апIуру ва гьамци кIуру: «Пагь фициб кIул дарин, хъа зат маъ адар!»
    Басня буйлу жан хъайи, амма кушв рюгь айи касдикан ву.



                ИлтIибкIур Э.Аьшурбегова