Все що мав я у серцi своeму

Бондаренко Михаил
Все що мав я у серці своєму

Все що мав я у серці своєму
Залишав на осуд тобі,
Безліч ран і самотність у ньому,
Холод вічність панує в мені.

Але я не жорстокий до тебе,
Звик ховати обличчя своє,
Ти наблизилась і хочеш любити,
Погляд точить камінь в душі.

Але я не вмію любити,
Вік провів у холодній пітьмі,
Де від сонця ховаються квіти,
І на серці вічна журба.