Сергiю Семiдетному

Олег Викторов
Поглянь но на небо,де зорі блемочуть.
Вони теж вмирають і чогось там хочуть.
Поглянь і на воду,що зранку парує.
Вона теж живая,й життя нам дарує.
Вдихни це повітря,колюче та стиле.
Воно нам дарує наш подих і крила.
Вдивись в любі очі,неначе на старті.
Ми цього частинки.І ми цього варті.