Забiлiли снiги

Вера Бондаренко-Михайлова
Забіліли сніги. Як же гарно довкола:
Зір бентежить ця дивна, чарівна зима.
Все зчорніле, брудне заховала навколо
Забілила, немов  чорноти і нема.

Забіліло в душі, наче вимито чисто
Відчуття, мов причастя стрічає душа.
Сніг святково блищить,  променіє врочисто.
Ця білінь  -  сад і поле від сну воскреша.