Пeрeдчуття...

Белякова Светлана Николаевна
Є передчуття - попереду краще Життя.
Так завжди, з надією живемо.
Зрозуміла, що у житті
тільки на саму себе налягай.
Вижити у воєнний час -
завдання номер один для нас.
Життя колії зруйнувало у прямому сенсі.
Раніше чогось завжди не вистачало,
а коли все зруйновано, то і бажань обмаль,
і всього досить...
Після війни, я знаю буде переоцінка буття,
Господь про нас не забуде,
на праведну дорогу поверне з забуття.