Еще о бессоннице

Александр Шевченко 62
О бессоннице:

Ночью покоя не дает,
Сердце тревожит до утра,
И безмятежье украдет -
Бессонница, тоски сестра...

Душу свою не осознать,
Уму она неподчинима,
Не дал БОГ нею управлять,
И сны мои проходят мимо...

29-01-19.

Про безсоння:

Ночами думи навіває,
Серце хвилює до світанку,
У душі спокій викрадає -
Безсоння до самого ранку...

Душу свою нам не пізнати,
Вона на розум не зважає,
Не дав БОГ нею керувати,
І сон мене знов оминає...

29-01-19.