Наивен

Петр Пенчев
При Любовта изключвам разума.
В крайна сметка в моята глава.
Болест се оказва тя заразна
 и тебе включвам в своята игра.

От нея закипява в мен кръвта.
Изпращам хиляди стрели с очите.
Събуждам живи въгленчета от страстта.
Душата виждам като през стъкло увеличително.

Пред тебе падам на колени
 и ти прегръщаш нежно раменете ми.
Откраднала си поглед от елена -
усмивката ти цъфва като цвете.

При Любовта изключвам разума.
Емоциите мислите изтриват.
Ти просто се превръщаш във съблазън.
А аз съм като малкото дете наивен.

28. 04. 2012 г.
619 Б. Алекс.
Петр Пенчев