А ми все водимо козу

Олег Омелянчук
(Зазначу, що тема юліанського дубляжу Нового року нормальними авторами може висвітлюватися і краще і компактніше, і серйозніше: http://www.stihi.ru/2012/01/13/8273 )

На питання моє:
-Чи таке ще десь є?
Навіть Гугл всеснаючий тупить: "ХЗ!"
Та народ, знай, гуля:
-Це ж того - Василя!
І, зерном засіваючи, в хату повзе...

-Хто такий той Василь?
-Не питай, наливай!
Дивний ти чоловік,
Це - Старий Новий рік!

Хай політики з глузду з'їжджають в багно -
Нам воно все одно.
Ціни гопки танцюють? Нехай!
Наливай!

В січні хто-зна чим буде платити за газ -
Новий рік знову в нас. Другий раз!