Заблудих се

Петр Пенчев
Заблудих се в тесните улички
 между сърцето и душата...
Сърцето пее като птичка,
а душата в тъмнината
 чу викът ми и заплака...

Добре, че срещнах Любовта
 и тя отведе ме при тебе,
а то помислих, че в света
 на никого не съм потребен.

07. 05. 2012 г.
635 Б. Алекс.
Петр Пенчев