Вкусът на твоите мечти

Петр Пенчев
Вкусът на твоите мечти познавам.
На усмивката ти сянката загадъчна.
Цял ден в очите ти се отразявам -
в душата си да видя безпорядъка.

Мечтая моята душа към твоята да прислоня,
сърцето влюбено във теб да сгрея.
Сълзи от радост в нас да ромолят
 и славеи в гърдите ни да пеят.

Безсмислени са ноти и слова,
когато чувствата са вечно будни.
Любовта е вечната противоотрова.
В мечтите си вземи и моя дух заблуден.

13. 05. 2012 г.
645 Б. Алекс.
Петр Пенчев