Цикава страва

Валерий Винарский 2
Коллеги Был бы рад ЛИТЕРАТУРНОМУ примеру, выполненному в более интересной поэтической технике.


Струна співала це спросоння: –  Сон я.
А сльози всі змахнув та витер   Вітер.
Підтвердило, що був лиш сон це  Сонце.
Одержав назву мій новий твір –  Витвір.

Хоч і не народило все це        Серце
у справу долучу тепер цю        Перцю
Я пригощаю, пийте ви            Цю каву.
Чи не була ця страва вам        Цікава?
***