Усещане

Петр Пенчев
Усещам кОнтура на твоите устни
 как броди ласкаво по мойто тяло.
Настръхват фибрите и чувствам
 как Любовта във мене закипява.

По рамото ми тръпките от твоите ръце
 подклаждат огъня на наш`те страсти.
Играй усмивката по твоето лице
 и душата ми изпълва сладострастие.

16. 05. 2012 г.
648 Б. Алекс.
Петр Пенчев