Дай да му отворя

Петр Пенчев
В топлата ти гръд като кълвач почуква
 сърцето влюбено. Дай да му отворя.
В ръцете ще го взема. Ще го за-дюдюкам.
Ще му изпея песен. Ще го заговоря.

Уверен съм, ще затрепти от нетърпение.
Чувствата към нашата игра ще включи.
И струна на божественото пеене
 в душите влюбени ще зазвучи.

17. 05. 2012 г.
650 Б. Алекс.
Петр Пенчев