Страст

Петр Пенчев
Нощем са горещи пролетните капки -
приемай душ и никому не плащай.
Стъпваме сред разноцветните им шапки,
подскачайки със танца им изящен.

Стенания от устните излитат -
шумът дъждовен звуците измива.
Ръцете в тъмното като лози се сплитат.
Телата ни от страст се сливат.

Тръпките не знаем от какво са -
накиснатите дрехи са ни кожа.
Пръстите ни нервите жигосват.
Не можем Любовта да уталожим.

17. 05. 2012 г.
652 Б. Алекс.
Петр Пенчев