Назавжди

Мариуш Гродек
Я йшов по вулиці вечірнім часом,
І бачив світло навкруги.
А ти була зі мною разом,
Але ж не буде так завжди.

Коли я проводжу тебе додому,
Ти посміхнешся щиро: "дякую тобі".
Я обійму тебе, але вже відчуваю втому,
Адже не буде так завжди.

Хай буде все чудово у житті твоєму,
Хай у моєму буде все житті.
Але істоту почуттів таємну
Лиши у себе в серці назавжди.