Навчи мене жити

Алена Васильченко
Навчи мене жити по нотам, по римам, з любов'ю.
Я бути без тебе не вмію, не можу, не хочу.
І музика тиха хай названа буде тобою.
І я обіймаю тебе і шепОчу, шепОчу:

Навчи мене кохання слів, навчи.
Яка ж вона, яка ж вона красива, Боже.
Вона зі мною у дощі,
вона мені так до душі
і обіймати, як вона, ніхто не зможе.

Навчи мене бути, таким, що крокує у світі.
Я поряд з тобою немов набираюся сили.
І музиці в небо вдається до Бога злетіти,
щоб він дізнавався, як ми на землі полюбили.