Су буенда

Динара Мухамаева
Су буйлары бигрэк матур,
Тирэ ягы камышлык.
Шунда сине куреп алдым.
Без шушында таныштык.
Су буйларына тошмэсэк
 Курмэгэн булыр идек.
 Син – мина, мин- сина
Булмаган булыр идек .
Су буйлары бигрэк ямьле
Матур жэй айларында.
 Иркэм,икэу кавышырбыз
 Килэсе сабантуйда .