Барам суга куллэргэ

Динара Мухамаева
Матур жэйнен иртэсендэ
Барам суга куллэргэ.
Нинди матур тонбоеклар
      Усэлэр бит кур эйдэ .
Момкин булса сина эгэр
 Булэк итэр идем тонбоек.
 Хэсрэтен бармы эллэ,
 Кунелен синен боек.
      Тонбоеклар боек алар
Эллэ  суда булганга.
 Хэсрэтенне сойлэ эйдэ
Кунелен ташып тулганда.