Тормыш матур

Динара Мухамаева
Донья матур, тормыш ямьле
 Эшен булса эшлэргэ.
 Эшлэп тапкан малынны
 Рэхэт куреп яшэргэ.
Узен эшлэп тапкан мал
Була ул бик кадерле.
Исэнлеген булсын хэрчак
Гомерен утсен хэерле.
Яшик, дуслар, доньяларда
Бик матур тормыш итеп .
Эшлик,ашыйк хэм яшик
Булганына шокер итеп .