Роза голе

Динара Мухамаева
Роза голе бик матур,
Була торле тослесе.
Озеп бирим эле сина
 Булыр сою билгесе.
Сою билгелэре диеп
 Эйтэлэр кызыл тосен.
 Тос аерып торма син
Яратсан эгэр узен.
Чэчэклэр бит бар да матур
 Оз дэ бир якын курсэн.
Чэчэк биру хурлык тугел,
Эгэр чынлыкта сойсэн.