Паростки весни...

Наталия Рыбальская
В моїх долонях паростки весни…
Ще січень, лютий, заметілі білі.
Та я сховаю паростки в теплі.
Зігрію диханням, поки вони безсилі,

Посплять в колисці…
Треба почекать,
А потім відпустити в світ щасливий,
Щоб паростки схотіли розквітать,
Раділи сонцю, вітру, краплям зливи.

Який же аромат у них  легкий…
В передчутті чудес душа співає.
У стебел рух ще сонний,  боязкий…
Весну в долонях ніжно я тримаю…
30.01.2019