С тебе ще избягаме

Петр Пенчев
Щастие такова как да отнеса -
с усмивките, прегръдките, целувките?
И всичко туй, което в тебе ми хареса
 след незабравимите за двама ни нощувки.

Ще разделим по равно нежния багаж -
никой да не се пресили от напрягане.
Ще натоварим всичко във луксозен екипаж
 и в Космоса със тебе ще избягаме...

29. 05. 2012 г.
671 Б. Алекс.