Прелюбодеяние

Петр Пенчев
Сърцето ми ще хвръкне, ако ти
 ръката си отдръпнеш от гърдите ми.
Постои така - не пакости
 и не кърши покълналите чувства във душите ни.

Нека устните ни пият тишината,
създадена от нашето мълчание.
Съюзник ни е даже тъмнината
 във най-чаровното прелюбодеяние.

26. 06. 2012 г.
698 София
Петр Пенчев