Нагоре падам

Петр Пенчев
Не ме приспивай с дъждове проливни,
защото имам абсолютен слух.
Целувките ти галят ме обилно,
полепвайки по тялото ми като пух.

Любов със нежност разредена
 търкаля се по нежната ти кожа.
Нагоре падам в миг на наслаждение.
Намирам се във райските подножия.

14. 07. 2012 г.
703 София
Петр Пенчев