Прийде весна

Вира Украинка
Я вірю, що колись розтане лід,
Прийде весна… і буде знову радість.
І бідам всім назавжди згине слід,
І буде мирна, тиха наша старість…

Хай Бог зіллє усім Своє тепло,
Хай мир наповнить наші мерзлі душі,
Хоч так багато літ уже стекло,
Та дивні будуть хай літа грядущі!