Сине ошаттым

Динара Мухамаева
Урман буйларында йорегэндэ
 Матур чэчкэ очраттым.
Синен сылу буйларынны
Бер курудэ ошаттым .
 Жэйнен жылы жиллэрендэ
 Чэчэклэр тибрэнэ.
Серле куз карашларыннан
 Йорэгем телгэлэнэ.
Кояш нурларынын жылысында
 Иркэлэнэ чэчэклэр .
Гомерлеккэ бергэ булыйк ,
Бэйлэнсен безнен чэчлэр .