Казковий ранок

Олександр Мачула
Як зазвичай, прокинувся рано-вранці.
Не встаючи з ліжка, подумки спустився на низ,
зварив міцну каву і вилив її до чашки із білосніжної порцеляни;
потім повільно перелив до кришталевого келиха,
став біля стінки на голову і випив залпом,
закусивши долькою лимона…
Повернувшись на інший бік, тихенько заплющив очі
і з дитячою посмішкою на вустах заснув знову.
Ранок удався на славу!

31.01.2019