Диво дивовижне...

Ален Мак
Буває в світі диво дивовижне,
Народжується щастя у сім`ї,
І ніжним лементом порушує в ній тишу,
Встановлюючи правила свої.

І тянуться маленькі рученята,
І мов би посміхаються мені
Такі знайомі, рідні оченята,
Що тільки-но з`явились на Землі.

Таке знайоме личко,  до нестями,
Відносить здогад в молодість мою,
Коли в весняні дні я стала мамою,
І народила донечку свою.

Буває в світі диво за програмою,
і трепетний зв'язок у поколінь,
В зимовий вечір доня стала мамою,
Примножуючи радість на Землі.

Схиляюсь над маленькою принцесою,
Гримаски корчить дівчинка смішні,
За радість ту, лелекою принесену.
В молитві дякую Всевишньому й сім'ї.