Яшь гомерлэр узгач...

Динара Мухамаева
Яшь гомерлэр бер узгач
Кире кайтарып булмый.
Сойгэн ярлар куп булса да
Беренчесе онтылмый.
Тэуге мэхэббэт онтылмый
Хэрвакыт ул йорэктэ .
Матур ярлар бар да бит ул
 Узеннеке узэктэ.
Матур ярлар бик куп алар
Кунел сойми барсын да.
Олешенэ тигэн комеш
Кадерлэп сакла гына.
Олешкэ тигэн ярларны
Хормэт итеп яшик без .
Чит ятларга карамыйча
Матур гомер итик без.