Влюбени птици

Петр Пенчев
Дай ми с длан да закрия очите ти -
вътрешното ти око да ти отворя.
Под ръката ме кълват ресниците -
влюбени птици, готови за полет...


30. 09. 2012 г.,745 Б. Алекс.
Петр Пенчев