Менi достатньо...

Светлана Ганоцкая
Мені достатньо що ти є.
Що десь живеш і віриш в мрію.
Не треба навіть зайвих слів.
Тебе я серцем розумію.
Закохана у твою душу.
Думками вінчана й віршами.
Про тебе знаю,лише я.
Й радію, що душа твоя,
Десь поряд ,скрипкою,співає.
Сумною піснею дощів,
В осіннім багрянцевім раї.
Над Всесвітом моїм летить.
П,янке й гірке моє кохання.