Очi

Степан Липский
  Згадаю я ці очі,
  Що дивилися на мене.
  Я бачів їх пів ночі,
  І в думках щось шалене.


  Я ховався в твоєму волоссі.
  Кожну мить дарував тобі квіти.
  Я думав те що є тільки ти,
  Та твої алмазні очі.