Кохання у життi 2

Дмитрий Погребняк 555
Кохання звістно це душі дихання
приємний дотик двох сердець
і зустріч несподіванна долі блазнювання
між нами промайне легкий вітерець...
Кохання мабудь надії вподобання
один до одного відчуємо симпатію
і мрій життевих усмішок придбання
відносинам довічну дасть гарантію...
І без кохання немає людського існування
і взявшись міцно за руки це віри злак
ми освіжаємо поцілунком наші вподобання
не взмозі перебити переваг свій смак...
І без кохання нема в очах блискання
закохуючись запалюємо в собі інший погляд
відтоді негаразди роблять рук вмивання
тому що з нами споріднена опора поряд...