В небесах я матусю-не плач

Владимир Олийнык
                Тобі командире присвячується.   
               
                В небесах я матусю-не плач.

                Не плач, моя мамо, рідненькі- не плачте,
                Я син України її полюбив.
                За чорну хустину- матусю, пробачте,
                Не добіг до машини, снайпер кулю пустив.

                Привіт, моя мамо,  тебе попрошу,
                Розкажи, як дочурка, синочок.
                В  мене друзів багато, але скучно-скажу,
                Давай, я прийду у садочок.

                Ти  вмилась  сльозою, а  я у  раю,
                Чуєш тату, рідненький,  благаю,
                Я на варті, країно, сьогодні стою
                Захищати тебе я в усіх вимагаю.

                Саме так мій татусю, мене ти навчив,
                Як  країну рідненьку  любити.
                Посміхайтеся мамо, я б вас попросив,
                Онуків за мене, пробачте, ростити.

                Баталльоне, ти чуєш! Я прошу вогню,
                Всю  нечесть  гоніть  з  України.
                Тримайтеся, хлопці, в не рівнім бою
                За  майбутнє,  за  волю  країни.

                Дружино бувай! Я йду в небуття
                За  образи,  що  скоїв,  пробач,
                Я боровся за вас, я боровсь за життя
                Україно,  тримайся- не  плач.

                Народе, єднайся! Україно, вставай!
                З нами Бог на посту милостивий,
                А я там в небесах. Баталльоне, бувай!
                Матусю,  не  плач,  я  щасливий.

                27.05.2015р.
                Народився Юрій Миколайович Баран на
                Хмельниччині в селі Добрин.Майор, начальник
                штабу 5-го баталльону оборони Прикарпаття.
                Загинув на Донеччині від кулі снайпера
                08.08.2014року