Героям майдану присвячуеться

Владимир Олийнык
               

               
                Матусю  моя, перестань сльози  лить,
                За  чорну  хустину пробач,
                А рана, що в  серці-повір, не болить,
                Україну  любив  я – не плач.

                Не  втомивсь я сьогодні, та й сльози не пустив,
                Жив майданом, матусю,хрестився,
                Але звір без душі в мене кулю пустив,
                Та я біг  за  Вкраїну,  молився.

                Дев’ятнадцять  мені, барикади  в диму,
                Матусю, прошу я – не плач.
                На  майдані, любима, ти бачиш труну,
                За  країну  боровся-пробач.

                Ти  у  світі  одна, Україно моя,
                Повір  ти мені, я молю,
                Україно моя, моя тут земля,
                Вчора був я в останнім  бою.

                Та як це могло вмить наснитись,
                Мамко  моя,не  журись.
                В небесах  за  Вкраїну  молитись 
                Я буду,до країни  тулись.

                А я  там,  де  співають  в  раю
                Колискову  мені  ангелята.
                За  тебе  був  вчора  в  останнім  бою,
                За майбутнє  боровся  завзято.

                Матусю  не  плач! Собі я  казав
                Сьогодні, ще  вчора, щоднини,
                Я  боровся, матусю, та впав
                На  Майдані  святім УКРАЇНИ.

                22.02.2014р.