душа i Я

Вера Деревьянко
 пісні музика і їхні звуки рятують душечку від скуки
Світ в якому я живу все смакую тут  вживу
Рідна душечко моя люблю щастя також Я
Воно МЕНЕ так  зігріває
Що я З ТОБОЮ В КОСМОСІ ЛІТАЮ