Я тепер на волi

Олег Викторов
Як впаду я горилиць,
Щоб бачити зорі.
Щоби чути вітра спів,
Наче я на волі.
Хай лупцюють люті пси
Мене батогами.
Вже не вистачає сил
Дригати ногами.
Хай я кров"ю ізійду,
Не заплющу очі.
Хай мій погляд їм біду
Пекельну пророче.
Хай вони хоч заскавчать,
Та надзюрять в штані.
Ні не буду я стогнать,
Як курвяна пані.
Зорі,зореньки мої
Сяйте яскравіше.
Я вам пісню заспіваю,
Зачитаю вірша.
З вітром вгору підіймусь,
Заблукаю в полі.
І в останнє посміхнусь.
Я тепер на волі.