Болка

Антонина Димитрова -Болгария
Послушай, дървета заплакаха –
триони пак ръфат сърцата им!
До корен душите им свити са –
пръстта  под тях с грохот изсипва се.
Наблизо бесняла е кладата…
На трупите – щемпел: „Продадено!”
А някой покрива палачите,
България сторили свлачище!
1.02.2019г.