Ангелы поют сопрано...

Людмила Резанова
Янголи співають голосами,
Що чистіш ранкової роси -
Мають сильну владу над серцями
Ці дзвінкі,прозорі голоси,
Бо вони нагадують про вище:
Завдяки цим дивним голосам
Згадуємо - дещо важливіше
Є у цьому світі,ніж ти сам...
Більше,ніж велике саме серце,
Ширше мрії,що не знає меж:
Сила ця здавна Мистецтвом зветься -
Вище влади не знайти,авжеж...
І над світом голос цей лунає,
Що подібний дзвону кришталя:
Справжній янгол меццо не співає -
Тембр низький народжує земля...