91. О, якщо б тiльки мiг ти знать... Пiсня

Ганна Горбатюк
О, якщо б тільки міг ти знать,
Що Бог тобі готовий дать,
То ти ніколи б не сказав:
"Не хочу цього я принять."

       Приспів:
Там доброта, там красота!
Царить там мир, любов Свята!
Ні сліз, ні горя, ні біди,
Бог хоче, щоб там був і ти!

         2
А біля річки навкруги
Зелені стеляться луги
І скільки оком не гляди -
Сади, алеї і квітки...

        3
А ще одна там дивина,
Відходить світло від Христа
І це насправді чудеса,
Бо на чолі горить зоря!

        4
І ночі в тім краю нема,
Нічим не струджена душа,
Бо всюди там любов Христа,
А в серці мир і простота.

   27.02.2017.