окно

Маргарита Анина
    чванливых..
    братство..
    торжество..
    строки..
    не ведая..
    не зная..
    куда несётесь..
    забывая..
    талант..
    едва ли..
    ключик..
    раю..
    а в ад..
    распахнуто..
    окно.