В н, - Герой...

Елена Лучук
Він. Стоїть, і дивиться у тишу.
В незнану тиху далечінь...
Там десь за горизонтом
Живе й чекає Та.Вона.
А він, Герой із давніх казок.
Мов Принц, чарівний та святий.
Він розуміє все, що було,
І все, що буде ось тепер...
Він. Щастя їй принесе.
Аби його зустріла, Та.
І Він би став іще святіш.
Він,- Герой.
01.02.2019.