щаслива мить

Галина Би-Локур
Щаслива мить-
це обрій в цвіті вересковім,
вечірній час і зоряна блакить.
І запах м’яти, і смак любові,
що полином із часом не гірчить.
Душа краплиною в долоні,
у веселковій гамі плин думок
і місяць знов в своїй підповні-
окрайцем хліба, між зірок.
Це погляд наче поза хмари,
Стожарів там вогонь горить,
їх на землі вінчальні чари-
це знов чиясь щаслива мить.
І той день, і та година-
в яких  вирує океан,
і щастя, завбільшки мачина,
на дні таємних вподобань.