диво

Алена Васильченко
Просто скажи, що любиш.
Це мені дуже треба.
Стану промінням сонця
і полечу до неба.
Будуть блакитні очі
знатися лиш з весною.
Просто скажи, що хочеш
бути завжди зі мною.
Ніби глибоке море,
ніби холодна злива.
Горе моє ти, горе.
Диво моє ти, диво.
Солодко нам усюди.
Сонце сіда за обрій.
Тільки скажи, що буде
все неодмінно добре.
Руки твої шепочуть.
Солодко нам і грішно.
Губи цієї ночі,
ніби вино із вишні.
І приховає вечір
тиху мою тривогу,
щастя моє лелече,
диво моє від Бога.