Te-am visat maicuta

Юрий Татомиров
        04.02.2019.
      C H I S I N A U
         (Mold.)
Aseara te-am visat maicuta,
Frumoasa,tanara ierai...

Pe obraz ma sarutai, maicuta,
Sa vin acasa ma chemai.
 
Maicuta mea,iubita mea,
Esti cea mai lucitoare stea,

Ma insotesti unde m-as afla...
Iubirea mea,durerea mea.

Ma mangaiai cu dor iubit-o,
Cu ochii in lacrimi ma priveai...

O,scumpa,draga mea mamica,
Esti colt de rai in evantai.
 
Atat de scumpa mi-ai ramas
Esti blanda,gingasa si buna...

Te-astept mereu fara ragaz,
Caci te-am perdut pe totdeauna.