Украинский Гарик 639

Владислав Красса
Український Ґарик 639


За мотивами І. Губермана

Антисеміт один і дуже пильний
З євреєм візерунки вимальовував.
Єврея ненавидів він так сильно,
Що сам єврей того й не заслуговував.