сиводень

Гелена Смилянская
сиводень  кроками
заведе у серце міста,
парк купає віти
у фонтанів водах,
пухнаті хвойні
гіллям обіймають,
затулити кусок світу
собою запрошують

09:00 час Болоньї
04.02.20.19
фото в реальному часі