Никога не е късно

Петр Пенчев
Никога не е късно, любима, не е късно
 да съгреем нощите със любовта си,
най - красивото цвете да ти откъсна,
да отлея от твоите чувства в кръвта си.

Имаме още безумия. Имаме страсти.
От желания още ни парят устните.
До края на живота ще търсим щастие.
Отдавна ме прегръщаш все по-изкусно.

Никога не е късно, любима, не е късно
 нирвана да постигаме съгласно волята.
Радост под звездите да разпръснем.
Под твоите целувки ми е най-спокойно.

29.10.2012 г.
829 Б. Алекс.
Петр Пенчев